Column


Wasmachine, tragikomedie 29 april 2023

Het Losse Teater uit Harelbeke nodigt op 29 april 2023 Stofkruidt uit met hun productie "Wasmachine". Deze voorstelling gaat door in De Zuiderkouter te Stasegem.

Wasmachine is een tragikomedie door Steven Opsomer en wordt gespeeld door Laurens Derycke en Steven Opsomer.

Tickets bestellen voor "Wasmachine" kan vanaf 1 maart 2023 op www.hlt.be.

Vraag jij jezelf regelmatig af of alles een reden heeft en of dat toeval nou wel of niet bestaat? Wat is toeval eigenlijk? En wanneer is iets meer dan toeval? Dirk begrijpt er alleszins niets meer van wanneer hij in niemandsland zijn broer Frans tegenkomt. Zijn broer die al meer dan tien jaar uit zijn leven was verdwenen en die nu plots opduikt. Dirk en Frans zijn allerminst vrienden of brengt het lot hen terug samen? Dirk, Frans en de elektrozaak brengen jullie toevallig een tragikomedie waaruit blijkt dat een wasmachine herstellen nu eenmaal geen simpele klus is. Een lach, een traan, maar vooral véél toeval. Uiteindelijk.

Duur: 90 minuten
Doelpubliek: volwassenenOp zoek naar een komisch toneelstuk?

Op zoek naar een komisch stuk met een grote bezetting? Als beginnende schrijver heb ik ondertussen twee stukken in mijn repertoire die beide reeds gespeeld werden vóór Corona. Bij deze wil ik ze terug in de kijker plaatsen!

Met vier aan tafel, 14 spelers (6D, 6H, 2UNISEX)
Een persiflage op "Komen eten"


Rudy hoopt op een redding van zijn reputatie als kok door mee te doen met het televisieprogramma “Met vier aan tafel”. De avond van de opname krijgt Rudy instructies van een compleet gestoorde cameraploeg en alsof dat nog niet genoeg is, krijgt hij af te rekenen met wel heel bekende en onbekende kandidaten. De buurvrouw, de schoonmoeder, de Chinees en een onbekende jongeman zorgen voor een extra pittige avond! Veertien personages in één huiskamer. Gezellig, hectisch en vooral stevig gekruid.

Timmermans, 14 spelers (7D, 5H, 1UNISEX, 1TIENER)
Een komisch detectiveverhaal met unieke uitdagingen!


Het leven is één grote quiz.” Op zoek gaan naar de vragen en vooral het juiste antwoord vinden. Een doldwaze detective serie vertolkt zich in het café Timmermans. Dood zijn en je eigenhandig verplaatsen. Het zijn zaken die dringend onderzocht moeten worden door rechercheurs Antoinne en Fabienne. Het onderzoek verloopt via de Italiaanse kuisvrouw en haar dochter, de Rus, Francois met geheugenverlies, een rebels jong koppel, de schoonmoeder van Eric, de zus van de vrouw van Eric en een dochter die alles misschien iets te letterlijk opvat terwijl zij de quizmaster van dienst is. Wanneer één van hen plots volledig het noorden verliest, komen de waarheden als druppels water uit een heldere hemel.

Meer info: Zie DIENSTEN

Veel leesplezier!Diensten
Contact

Contactgegevens

Eierstraat 31
8530 Harelbeke
Belgium

0477 53 73 51